Casepacker

Verwerkt u grote aantallen van één of meerdere formaten dozen? Kies dan voor onze (semi-automatische) dozenopzetters of casepackers. Door een hoge kwaliteit en een eenvoudige bediening, bieden onze dozenopzetters oplossingen die jarenlang meegaan.

meer
Afbeelding - Comarme F1000 (ook in INOX)
Comarme F1000 (ook in INOX) Dozenopzetters
Afbeelding - Comarme F2000 doosopzetter
Comarme F2000 doosopzetter Dozenopzetters
Afbeelding - Comarme F2008
Comarme F2008 Casepackers
Afbeelding - Comarme F2010
Comarme F2010 Dozenopzetters
Afbeelding - Comarme PP08 (ook in INOX)
Comarme PP08 (ook in INOX) Semi automatisch
Afbeelding - Comarme PP520 / 670
Comarme PP520 / 670 Semi automatisch
Afbeelding - LP CP-25
LP CP-25 Casepackers
Afbeelding - Universal Robot
Universal Robot Casepackers

Adviesaanvraag -

Wilt u advies over de beste machine voor uw situatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u op zoek naar een casepacker? Als er dagelijks veel dozen met producten binnen uw bedrijf verwerkt worden, kan het verpakken van de producten veel tijd in beslag nemen. Het sluiten van de dozen is bijvoorbeeld een onderdeel van het productieproces dat u grotendeels of zelfs helemaal kunt automatiseren. Dit doet u door middel van dozenopzetters of een casepacker. Laatstgenoemde machine is ook in staat om de dozen vanaf bovenaf te vullen met producten. Kiest u voor een uitgebreide machine, dan is deze in staat om verschillende producten in dozen te verpakken. Bij Idépack hebben we verschillende machines van hoge kwaliteit. De machines uit ons assortiment hebben allen een lange levensduur.

Welke machine heeft u nodig?

Als u op zoek bent naar een machine die dozen voor u kan sluiten en vullen, heeft u bij Idépack de keuze uit diverse machines. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de LP CP-25 kiezen. Dit is een machine die standaard dozen snel kan verpakken en vullen. Deze machine heeft verschillende standen, waardoor u de productiesnelheid kunt verhogen of verlagen.
Een andere mogelijkheid is de Universal Robot. Deze robot is gemakkelijk te programmeren en snel te installeren. De uitgebreide machine kent verschillende toepassingen. Deze machine kan de producten na het verpakken bijvoorbeeld op een pallet plaatsen. Wanneer u op zoek bent naar een uitgebreide machine, is dit een uitstekende keuze.

Vraagt u ons gerust om advies

Twijfelt u over welke verpakkingsmachine het best op het productieproces van uw bedrijf aansluit? Bij Idépack zijn we gespecialiseerd in verpakkingsmachines. Wij kennen het aanbod en de functies van de verschillende machines. Hierdoor zijn we in staat om u deskundig advies op maat te geven. Wij helpen u bij het vinden van de meest geschikte verpakkingsmachines voor uw productieproces. Bovendien kunt u ook voor het onderhoud van de machines bij ons terecht. Wij hebben namelijk een eigen Technische Dienst.
Behalve dat u de machines kunt kopen, bieden wij u ook de mogelijkheid om verpakkingsmachines te huren of te leasen. Indien u de machines op het moment niet kunt of wilt kopen, is dit een uitstekende keuze.

Idépak levert veelzijdige oplossingen op het gebied van dozenopzetten. Omdat elke omstandigheid uniek is, vraagt de keuze voor een dozenopzetter of casepacker om maatwerk. Neem daarom gerust contact op voor een advies of voor een offerte op maat.

de comarme f1000 Dozenopzetter