Dozensluiters 

Vervoert uw bedrijf artikelen in een doos? Dan kan uw bedrijf gebaat zijn bij dozensluiters. Met een dozensluiter van Idépack wordt het product vaak afgesloten met verpakkingstape. Deze machines kunnen op een specifieke manier ingesteld worden zodat ze weinig onderhoud nodig hebben. Hierdoor bespaart u kosten en werkt u efficiënter omdat u hier een hoop tijd mee wint. Bij Idépack verkopen wij dozensluiters zowel tweedehands en nieuw. Op het gebied van inpakmachines bieden we u de beste apparaten en ideale oplossingen. De gebruikte machines zijn afkomstig van onze klanten. Voor deze organisaties hebben wij zelf het onderhoud verricht. We weten daarom precies wat we van een inpakmachine kunnen verwachten. We vertellen u graag wat meer over de voordelen die een dozensluiter kan bieden.

"

De voordelen van dozensluiters 

Een dozensluiter plakt al uw dozen zorgvuldig dicht met tape en sluit – mits u dat wilt – ook gelijk de openstaande bovenkleppen van uw doos. U kunt zowel de doos open als gesloten aanbieden aan de machine. In één snelle klik zal de dozensluiter de doos sluiten en dichtplakken met tape aan zowel de onder- als bovenzijde. Het gebruik van een dozensluiter zorgt ervoor dat uw dozen ergonomisch sluiten, automatisch dicht getapet worden en een professionele en zeer verzorgde uitstraling hebben. Daarnaast werkt ze makkelijker en vlugger dan een tapedispenser. Ook heeft u lagere tape kosten door gebruik van machinerollen tape. 

Naast het aanschaffen van een nieuwe of tweedehands dozensluiter bieden wij ook de mogelijkheid om een machine bij ons te leasen. Informeer hiervoor gerust naar de mogelijkheden! 

Onderhoud van uw dozensluiter 

Om uw machine optimaal te kunnen blijven benutten is het belangrijk om periodiek onderhoud uit te voeren. Op deze manier blijft uw machine in een goede staat en verlengt u de levensduur. Idépack beschikt over een uitgebreid, gemotiveerd en ervaren team van Technische Ambassadeurs. Deze TD’ers zijn flexibel, algemeen inzetbaar voor al onze machines, maar ook uw bestaande niet door ons geleverde machines houden wij graag nog jaren voor u in de lucht. 

Meer informatie? Neem contact op! 

Wilt u meer informatie over de voordelen van dozensluiters of heeft u interesse in een van onze producten? Neem dan direct contact met ons op! Wij kijken graag samen met u naar wat Idepack voor u en uw bedrijf kan betekenen!

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.