Atlanta Stretch

Palletwikkelaars van Atlanta Stretch bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op voor een offerte of voor een vrijblijvend advies.

Een palletwikkelaar voor elke toepassing

Atlanta Stretch is een Italiaanse fabrikant die palletwikkelaars produceert. De machines van dit bedrijf zijn stevig, modern en hebben een uitstekende levensduur. De machines van dit merk zijn dan ook zeer geliefd bij bedrijven die de pallets op een professionele en veilige manier willen verwerken. Bij het transporteren van pallets dient u aan de EUMOS-wetgeving te voldoen. De pallets moeten dus veilig verwerkt worden. Niet alleen voldoet u op deze manier aan de wet, maar ook wordt het transporteren van de pallets zodoende een stuk veiliger. Het handmatig wikkelen van de pallets kan veel tijd in beslag nemen. Vooral als het aantal pallets toeneemt, is het verstandiger om voor een palletwikkelaar van een merk zoals Atlanta Stretch te kiezen.

 

Alle wikkelaars van dit merk vindt u in ons assortiment

Bent u op zoek naar een machine van Atlanta Stretch? Dan vindt u de verschillende wikkelaars van dit merk allemaal in ons assortiment. Als specialist in verpakkingsmachines zijn we bij Idépack groot fan van de hoogstaande kwaliteit van Atlanta. Bent u op zoek naar een draaitafelwikkelaar of bent u op zoek naar een ringwikkelaar? U vindt het allemaal in ons assortiment. Welke wikkelaar u nodig heeft, is afhankelijk van uw bedrijf. Krijgt u graag advies bij het kiezen van een wikkelaar? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij hebben namelijk een uitgebreide kennis van de producten van dit merk. Hierdoor zijn we in staat om u deskundig advies te geven.

 

Onze Technische Dienst

Niet alleen voor de aanschaf van machines van Atlanta kunt u bij ons terecht, maar ook voor het onderhoud ervan. IdéPack heeft namelijk een eigen technische dienst. Onze vakmensen zijn in staat om de machines op professionele wijze te onderhouden. Doet er zich ooit een storing voor? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen het probleem dan zo snel mogelijk voor u verhelpen. Heeft u momenteel het budget niet om de verpakkingsmachines te kopen? Dan heeft u bij Idépack ook de mogelijkheid om machines te huren of te leasen. Op deze manier kunt u de producten alsnog op professionele wijze verpakken. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten? Bekijk ons assortiment palletwikkelaars en neem gerust contact op voor een offerte of een advies op maat.

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.