Gebruikte verpakkingsmachines

Het aanschaffen van een nieuwe verpakkingsmachine is een enorme investering voor uw bedrijf maar vaak wel noodzakelijk. Een goed alternatief hiervoor kan een gebruikte verpakkingsmachine zijn. Deze machines zijn afkomstig van onze klanten waarvoor wij ook zelf het onderhoud voor hebben verricht of het betreft een showroommodel. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat ook een gebruikte machine nog vele jaren een goede aanvulling is voor uw verpakkingsproces en/of transport.

Minipack Sealmatic 56T & Tunnel 50
Minipack Sealmatic 56T Sealmachine + Krimptunnel volautomaat, bj. 2008

 

Goed alternatief

Het aanschaffen van een gebruikte machine is een zeer goed alternatief voor een nieuw exemplaar. Naast het feit dat de aanschafprijs aanzienlijk lager is, heeft u ook het voordeel dat de machine snel geleverd wordt en in gebruik genomen kan worden. Uw verpakkingsprocessen komen hierdoor niet of nauwelijks stil te liggen.

Een tweede hands product betekent niet dat de kwaliteit ook minder is. De verpakkingsmachines die wij leveren worden uitvoerig getest en gecontroleerd. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het plaatsen en inregelen van complete “End of Line Packaging” waardoor de machines die door ons zijn onderhouden zijn in uitstekende conditie verkeren.

Actueel aanbod gebruikte machines

Wij streven er naar om onze website up-to-date te houden. Op deze pagina ziet u een actueel overzicht van ons aanbod gebruikte verpakkingsmachines.

Of raadpleeg onze pagina op Marktplaats.

Nieuw kopen?

Wellicht bent u op zoek naar een nieuwe verpakkingsmachine? Enkele machines die wij kunnen leveren zijn;

Een andere mogelijkheid die wij kunnen bieden naast het leveren van een nieuwe verpakkingsmachine is onderhoud van de machine. Zo voorkomt u dat de machine defect raakt en uit de running is. Stilstand van de machines kost immers geld!

Informeer naar de mogelijkheden

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.