Over ons

Over IdéPack

Idépack Verpakkingsmachines B.V. is een actief bedrijf met veel ervaring in onze specialiteiten.Onze specialiteit en liefde gaat uit naar Eindverpakkingssystemen, zoals Palletwikkelaars, Palletiseermachines, Horizontaalwikkelaars en Seal- & Krimpmachines. Verder bieden wij een attractief pakket aan machineoplossingen, zoals Dozenopzet- & Sluitmachines en Omsnoeringsmachines, welke een zéér interessant totaalaanbod bieden voor onze relaties.

Via ons motto “Kwaliteit in Oplossing én Relatie ©” proberen wij iedere keer weer onze bestaande en nieuwe relaties pro-actief van dienst te zijn met lange-termijn-oplossingen en een actieve samenwerking.

Door onze uitgebreide en zéér ervaren eigen Technische Dienst, kunnen wij een perfecte after-sales bieden, zodat de geboden lange-termijn-oplossing een lang leven heeft en geld blijft verdienen voor onze relatie.

 

Idépack is voortgekomen uit Samson Verpakkingsmachines. Sinds 1912 is de Samson-Groep actief in technische handel van voornamelijk afsluiters, pompen en compressoren. Op 1 juni 1998 is de business-unit Samson Verpakkingsmachines opgestart, welke sinds begin 2000 door het leven gaat als Idépack Verpakkingsmachines.

Sinds juni 2008 is onze nieuwbouw in Nijkerk gereed en staat een geheel operationele showroom met een zeer diep en breed assortiment aan machines tot uw beschikking. Hier kunt u dus de machines komen bezichtigen, ermee werken en proefverpakkingen maken.

Indien wij nog geen relatie van uw bedrijf zijn, zouden wij graag kennismaken om te bespreken wat onze Oplossingen voor u kunnen betekenen.

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.