Diensten

Advies

Door onze jarenlange ervaring, de kennis van onze fabrikanten én onze eigen flexibele Technische Dienst, kunt u beschikken over een ijzersterke verpakkingsoplossing. Van standaard verpakkingsmachines tot klantspecifieke oplossingen, wij kijken altijd wat voor U de juiste oplossing is.

 

Storingsdienst

Door ons eigen magazijn aan onderdelen en onze goed geoutilleerde servicewagens, worden onze relaties snel en adequaat geholpen. Want stilstand van de machine is het ergste wat men kan overkomen.

 

Projectmanagement

Idépack heeft veel ervaring en plezier in het juist voorbereiden, plaatsen en inregelen van complete “End of Line Packaging” systemen binnen de Benelux.

  • Van dozen opzetten, naar vullen, naar bundelpakken, naar palletiseren, naar wikkelen, naar aftransport;
  • Van op hoogte brengen (liften), naar bundelpakken/omsnoeren, naar horizontaalwikkelen, naar aftransport;
  • Van collaties maken, naar sealen/enveloppen en krimpen, naar pick&place in een doos, naar omsnoeren, naar palletiseren, naar wikkelen, naar aftransport.
  • Intern transport, material handling, collaties/vormeren, in-motion wegen, sorteren, banderolleren, scannen, contourcontrole, etiketteren en overige randapparatuur……wij zetten ze voor u in, op de juiste plek en juiste wijze.
  • Uiteraard zijn alle functionaliteiten los inzetbaar, of juist in diverse combinaties.

Idépack is graag uw Partner in het samen bedenken van de juiste totaallijn, controleren van de productie van de (deel) lijn, fabriek-afname(s), installatie, inregelen en de after-sales.

Of te wel, een gezamenlijke aanpak voor de juiste implementatie van uw turn-key project, waarbij wij naar de laagste “Total Cost of Ownership” met het hoogste gebruiksgemak voor u als gebruiker streven.

 

Service en Onderhoud

Lange-termijn-Oplossingen vragen ook om een uitstekend after-sales. Idépack beschikt over een uitgebreid, gemotiveerd en ervaren team van Technische Ambassadeurs. Deze TD’ers zijn flexibel, algemeen inzetbaar voor al onze machines, maar ook uw bestaande niet door ons geleverde machines houden wij graag nog jaren voor u in de lucht.

Van kleine semi-automaat tot vol-automatische verpakkingsstraten, onze TA’ers kunnen adviseren, installeren, service & onderhoud plegen en storingen verhelpen. Uiteraard alles zo SNEL mogelijk en in actieve communicatie met onze machine-fabrieken en u als relatie.

 

Verhuur

Mag of kunt u nu niet investeren en heeft u een Verpakkingsmachine nodig om die belangrijke order te scoren? Dan is huren de ideale oplossing! Vraag eens een vrijblijvende offerte bij ons aan.

 

Lease

Leasen is een slimme manier om bedrijfsmiddelen te financieren.
Bijvoorbeeld als u budgettaire beperkingen heeft of indien u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het extra beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte.

De belangrijkste voordelen zijn:

 

  • 100% financiering van het investeringsbedrag
  • Geen eigen (hoge) investeringskosten
  • Liquiditeitspositie blijft intact
  • Vereenvoudiging budgetbeheer
  • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.