Palletiseermachine

Om het productieproces en een goede doorstroom van uw transport te bevorderen, biedt een palletiseermachine hierbij uitkomst. Idépack Verpakkingsmachines is leverancier en specialist op het gebied van Gantry-Palletisers en Plaat-Palletisers.

meer
Afbeelding - NMP Gantry Palletiser
NMP Gantry Palletiser Palletiseermachines
Afbeelding - MK1 Palletiser
MK1 Palletiser Palletiseermachines
Afbeelding - MK3 Palletiser
MK3 Palletiser Palletiseermachines
Afbeelding - MK4 Palletiser
MK4 Palletiser Palletiseermachines
Afbeelding - MK8/2 Palletiser
MK8/2 Palletiser Palletiseermachines
Afbeelding - MK9 Palletiser
MK9 Palletiser Palletiseermachines

Adviesaanvraag -

Wilt u advies over de beste machine voor uw situatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veel bedrijven werken met pallets. Pallets zijn namelijk een uitstekend middel om producten professioneel te verpakken en veilig te transporteren. Worden er binnen uw bedrijf dagelijks heel wat pallets verwerkt? Dan kan het een goed idee zijn om een palletiseermachine aan te schaffen. Dit is een machine die de producten automatisch voor u op de pallets plaatst. Het kan uw medewerkers veel tijd kosten om de producten voortdurend handmatig op de pallets te plaatsen. Dit geldt zeker als het aantal pallets erg groot is. U bent dan vaak voordeliger uit met een machine die dit werk voor u doet. Voor de aanschaf van een palletiseermachine bent u bij Idépack aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in verpakkingsmachines in de Benelux.

Welke palletiseermachines zijn er?

Er zijn verschillende machines waaruit u kunt kiezen als u producten automatisch op pallets wilt laten plaatsen. Krijgt u graag advies op maat bij het kiezen van de machines? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kennen het assortiment en weten welke machine het best op de productieprocessen binnen uw bedrijf aansluit. Eén van de machines die u in ons assortiment terugvindt, is de NMP Gantry Palletiser. Deze machine is ideaal om dozen mee te palletiseren. Deze machine is veilig en heeft een lange levensduur. Bij deze machine is er veel op downtime reductie gefocust. Deze machine is dus zo ontworpen dat hij minder snel tot stilstand zal komen. Indien er toch sprake van downtime is, is de machine zo ontworpen dat wij u snel op afstand kunnen assisteren. De NMP Gantry Palletiser is slechts een van de handige machines die u in ons assortiment kunt vinden.

Onze service

Koopt u een palletiser bij ons? Dan kunt u zeker zijn van een uitstekende service. Zo zijn we altijd bereid om u passend advies te geven, maar kunt u ook voor onderhoud bij ons terecht. Hiervoor hebben we namelijk een eigen Technische Dienst. Doet zich er onverhoopt een storing voor, dan kunt u contact met onze specialisten opnemen. Bovendien kunt u de machines bij ons ook huren of leasen. De machines die wij aanbieden zijn allen stevig, veilig, effectief en hebben een lange levensduur.

Ons assortiment

In ons assortiment hebben wij diverse Palletiseer-Oplossingen die uw producten automatisch op een pallet plaatst, zoals in folie gebundelde pakketten, kartonnen dozen en trays. Onze machines zijn eenvoudig te bedienen doordat wij bij het leveren van een nieuwe, gebruikte of op maat gemaakte machine een 1-daagse training aanbieden om u zo van de juiste kennis en informatie te voorzien. Enkele machines die wij kunnen leveren zijn;

  • NMP Gantry Palletiser
  • MK1 Plaat-Palletiser
  • MK3 Plaat-Palletiser
  • MK4 Plaat-Palletiser
  • MK8/2 Plaat-Palletiser
  • MK9 Plaat-Palletiser

Specialist en leverancier

Al vele jaren is Idépack Verpakkingsmachines specialist en leverancier in eindverpakkingssystemen zoals Palletiseer-Oplossingen, palletwikkelaars en sealmachines. Daarnaast bieden wij ook diverse andere machineoplossingen zoals dozensluiters en omsnoeringsmachines.

Met onze eigen Technische Dienst kunnen wij snel acteren tijdens storingen. Voor de lange-termijn-relatie bieden wij een uitstekende service en onderhoud oplossing. Onze Technische Ambassadeurs zijn flexibel inzetbar om de door ons geleverd machines te bij u op locatie te onderhouden. Uniek in onze dienstverlening is dat wij ook de bestaande, niet door ons geleverde, machines kunnen onderhouden.

Lees meer over Idépack Verpakkingsmachines B.V.

Offerte aanvragen of meer informatie

Wilt u een offerte aanvragen voor één van onze Palletiseer-Oplossingen of wenst u meer informatie betreft een totaaloplossing voor End of Line Packaging? Graag maken wij een afspraak met u om bij u op locatie kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Soms is het zelfs mogelijk dat wij een testmachine meenemen om u de mogelijkheden realtime aan u te tonen!

U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 033 – 299 00 08 of vul het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in zodat wij u kunnen benaderen.

Aanvraagformulier invullen