Palletmagazijn

Met een palletmagazijn is het mogelijk om pallets inclusief inhoud te vervoeren. Een dergelijk magazijn brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u verwachtingen van gewaardeerde en veeleisende klanten waarmaken. Organisaties en consumenten hechten steeds meer waarde aan snelle leveringen. Het gaat soms om enorm grote volumes. Het is ook nog eens van belang dat de artikelen zonder schade op de gewenste locatie arriveren. Automatisch palletiseren kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

"

Verschillende machines 

Er bestaan verschillende soorten machines om automatisch te palletiseren. Zo is er voor iedereen wel een geschikte oplossing te vinden. Een palletautomaat kan pallets vanaf de grond automatisch stapelen en ontstapelen. Deze keuze moet vooraf via een beeldscherm worden ingegeven. Een specialistisch magazijn kan werkzaam zijn op perslucht.

Palletmagazijnen kunnen geschikt zijn voor vrijwel alle type pallets. Iedere machine moet ervoor zorgen dat het productieproces vereenvoudigd wordt. Uiteindelijk zullen er minder kosten worden gemaakt. De machines zijn in vrijwel alle pallet-formaten beschikbaar. Zijn ze dit niet dan kunnen ze wel versteld worden zodat ze prima functioneren. Er kan een pallet dispenser worden meegeleverd. Vakmensen kunnen een gedegen advies geven waardoor er probleemloos aan de slag kan worden gegaan. Flexibele apparaten kunnen over alle transportbanden worden geplaatst. 

Palletiseren magazijn 

Het palletiseren van een magazijn kan een hoop vervelende situaties voorkomen. Voor uw personeel zal er geen Arbo-onvriendelijke situatie ontstaan. Het voorkomt klachten aan de rug, verzuim, schades en uitval. Pakketten en pallets kunnen soms erg zwaar zijn en moeilijk om te tillen. Verder worden met een palletmagazijn gevaarlijk momenten uit de weg gegaan. De gezondheid van uw personeel staat natuurlijk voorop. Het is voor de medewerker en het bedrijf erg vervelend als iemand voor een lange tijd uit de roulatie is. Medewerkers creëren structuur en overzicht. Er kunnen meerdere pallets per minuut worden afgehandeld. Dit kan veel mankracht, tijd en geld besparen.

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.