Palletwikkelaar

Bent u op zoek naar een innovatieve machine om pallets of kratten transportklaar te maken? Idépack Verpakkingsmachines is specialist en leverancier van onder andere palletwikkelmachines, palletwikkelaars, ringwikkelaars en draaitafel palletwikkelaars van het merk Atlanta Stretch.

meer
Afbeelding - Eva Palletwikkelaar
Eva Palletwikkelaar Semi automatisch
Afbeelding - Synthex Palletwikkelaar
Synthex Palletwikkelaar Semi automatisch
Afbeelding - Mytho-Easy Palletwikkelaar
Mytho-Easy Palletwikkelaar Semi automatisch
Afbeelding - Mytho-Auto Palletwikkelaar
Mytho-Auto Palletwikkelaar Automatisch
Afbeelding - Mytho-Station Palletwikkelaar
Mytho-Station Palletwikkelaar Vol automatisch
Afbeelding - Mytho-A Palletwikkelaar
Mytho-A Palletwikkelaar Vol automatisch
Afbeelding - Marathon mobiele Wikkelaar
Marathon mobiele Wikkelaar Semi automatisch
Afbeelding - Sfera-Easy Robotwikkelaar
Sfera-Easy Robotwikkelaar Semi automatisch
Afbeelding - Lybra-Easy Armwikkelaar
Lybra-Easy Armwikkelaar Semi automatisch
Afbeelding - Lybra Armwikkelaar
Lybra Armwikkelaar Semi automatisch
Afbeelding - Lybra-Auto Armwikkelaar
Lybra-Auto Armwikkelaar Automatisch
Afbeelding - Lybra-Station Armwikkelaar
Lybra-Station Armwikkelaar Vol automatisch
Afbeelding - Revolution Armwikkelaar
Revolution Armwikkelaar Vol automatisch
Afbeelding - Revolution Double Armwikkelaar
Revolution Double Armwikkelaar Vol automatisch
Afbeelding - Omega Ringwikkelaar
Omega Ringwikkelaar Vol automatisch
Afbeelding - Tyrewrap Bandenwikkelaar
Tyrewrap Bandenwikkelaar Bandenwikkelaar

Adviesaanvraag -

Wilt u advies over de beste machine voor uw situatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De machines kunnen wij leveren in de uitvoeringen;

 • Semi-automatisch
  U dient de machine of het apparaat handmatig te bedienen
 • Automatisch
  Middels een heftruck plaatst u de pallets in de palletwikkelaar waardoor deze geactiveerd wordt
 • Volautomatisch
  Middels een rollenbaan worden de pallets begeleid naar de machine waar deze volledig automatisch gewikkeld en uitgevoerd worden
 • Bandenwikkelaar
  Naast pallets kunt u ook motor- en autobanden inpakken met wikkelfolie

Uiteraard kunnen wij de palletwikkelmachines voorzien van klant specifieke hoogwaardige componenten. Hierdoor kunt u zo efficiënt mogelijk kratten of pallets inpakken met wikkelfolie.

Het werken met pallets heeft veel voordelen. Pallets ogen namelijk strak en zorgen ervoor dat goederen gemakkelijker te transporteren zijn. Om de pallets veilig te kunnen transporteren, moet u deze omwikkelen met folie. Vooral als u grotere hoeveelheden pallets dient te verwerken, is het niet ideaal om dit met de hand te doen. Met een palletwikkelaar kunt u de pallets snel omwikkelen met folie. Hierna zijn de pallets klaar om te transporteren. Bij het transporteren van pallets moet u rekening houden met de EUMOS-wetgeving. Door uw pallets te wikkelen, is het transport veiliger en voldoet u aan de wettelijke eisen.

De aanschaf van een Palletwikkelaar

Heeft u een professionele machine nodig, zodat de pallets snel klaar zijn voor transport? Dan bent u bij Idépack aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende palletwikkelmachines. Onze best verkochte wikkelaar is de Synthex Palletwikkelaar van Atlanta Stretch. Dit is een betrouwbare, stevige en betaalbare machine. De machine is semi-automatisch en eenvoudig te bedienen met een Touch Panel. Behalve deze semi-automatische wikkelaar, hebben wij ook nog veel andere wikkelaars. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor vol-automatische wikkelaars kiezen. Voor ieder bedrijf hebben wij een geschikte wikkelaar in ons assortiment. Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact op voor vrijblijvend advies. Wij nemen de verschillende mogelijkheden graag met u door.

Uitstekende service

Koopt u een wikkelaar of andere verpakkingsmachine bij ons, dan kunt u zeker zijn van de beste service. Niet alleen geven wij u advies op maat, maar ook na de aanschaf staan wij voor u klaar. Met onze ervaren Technische Dienst zijn wij snel in staat om u te helpen indien er een storing optreedt. Ook zijn we in staat om het onderhoud voor u uit te voeren. Voor al uw verpakkingsmachines bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze verpakkingsmachines? Neemt u dan gerust contact met ons op. Daarnaast wijzen wij u ook graag op de mogelijkheid om een machine te huren of te leasen. Heeft u hier interesse in? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Op maat, nieuw of gebruikt

Elk product, omgeving of bedrijfsproces vraagt om een eigen benadering, hierdoor kan het zijn dat een bestaande palletwikkelaar niet geheel aan uw wensen voldoet. Een palletwikkelaar op maat geïntegreerd in uw bedrijf zorgt voor een snelle en correcte logistieke verwerking. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Wist u dat wij ook jong gebruikte machines in ons assortiment hebben?
Kijk voor het actuele aanbod op ons Marktplaatsaccount;

Marktplaats

Onze best verkochte palletwikkelaar

De Synthex Palletwikkelaar van het merk Atlanta Stretch is een sterke en betaalbare semi-automatische machine voorzien van een aangedreven voorreksysteem. Door onder ander de eenvoudige bediening middels Touch Panel en de hoogwaardige componenten is dit onze best verkochte palletwikkelaar!

Eigen Technische Dienst

Door onze zéér ervaren eigen Technische Dienst kunnen wij een perfecte after-sales bieden. Met een eigen magazijn aan onderdelen en goed geoutilleerde servicewagens kunnen wij snel acteren bij een storingsmelding. Daarnaast gaan wij graag voor een lange-termijn-oplossing door de  service en onderhoud te plegen aan uw machine. Zelfs wanneer deze niet door ons geleverd zijn!

Meer informatie

Wenst u meer informatie betreft onze palletwikkelaars en wikkelmachines? Neemt u dan contact met ons op middels telefoonnummer 033 – 299 00 08 of raadpleeg de Contactpagina.