CleanO3mat

Productbeschrijving

Pathogenen als SARS & Corona (Covid 19) virussen en nu ook EBOLA waren hiervoor eigenlijk alleen goed bekend bij de experts. Tegenwoordig vind je dagelijks rapporten in de dagbladen en media over uitbraken van deze gevaarlijke ziektes als SARS, Corona en EBOLA. Gezondheidsautoriteiten, dokters en hygiënisten worden meer en meer geconfronteerd met deze onderwerpen.

Echter, in de dagelijkse bedrijfsvoering van de ziekenhuizen, vechten dokters en hygiënisten tegen compleet andere gevaarlijke ziekenhuis-microbes zoals de bacterie Staphylococus Aureus, welke ook wel de Methicillin-Resistant Staphylococcus Aureus (MRSA) wordt genoemd vanwege zijn resistentie tegen antibiotica.

Tot nu toe wordt er getracht om de microbes onder controle te houden door te smeren/poetsen met chemicaliën. Echter, dit chemische schoonmaken gebeurt meestal 1 maal per dag en er is ook meestal niet meer dan 5 minuten schoonmaaktijd beschikbaar……

Met de CleanO3mat is er voor de eerste keer een zéér effectieve oplossing door middel van UV-C licht en Ozon om dit probleem te helpen oplossen.

CleanO3mat offerte aanvraagformulier

Vraag hier eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

Productbeschrijving

Het UV-C licht desinfecteert de lucht en de bestraalde oppervlaktes direct waarbij een microbe-reductie van 3 log niveaus wordt bereikt. De gevaarlijke ziekenhuis-microbes Staphylococcus Aureus, de Enterobacteria, de Enterococci etc. kunnen worden gesteriliseerd met het UV-C licht tot 99,9%, in een korte tijd, zonder grote moeite en na gebruik van de kamer door iedere patiënt.

Daar bovenop kunnen stank en luchtjes in sanitaire ruimtes worden geëlimineerd met behulp van Ozon (O3), welke wordt gegenereerd uit zuurstof (O2) door de Ozon-lamp in de CleanO3mat.

Het gehele desinfectie-proces wordt geheel automatisch uitgevoerd na ieder bezoek/gebruik van de sanitaire ruimte, zodat de constante desinfectie is gegarandeerd en dat aanwezigheid van microbes op de oppervlaktes daalt naar nul.

Het apparaat is gemaakt van hoge kwaliteit RVS en is zeer gemakkelijk te installeren. Het retrofitten van sanitaire ruimtes met de CleanO3mat is heel goed & makkelijk mogelijk zonder grote aanpassingen.

Voordelen van de CleanO3mat:
– automatische desinfectie van oppervlaktes en de lucht in sanitaire ruimtes;
– automatische neutralisatie van luchtjes en stank;
– geen extra personeel nodig (minder zelfs);
– geen gebruik van chemicaliën;
– geen ontwikkeling van resistentie bij microbes;
– lage operationele kosten door weinig elektriciteitsverbruik, lange levensduur en lage onderhoudskosten;
– bewegingssensor inclusief voor de veiligheid.

Typische gebieden om de CleanO3mat in te zetten:
– sanitaire ruimtes voor patiënten;
– openbare toiletten/badhuizen.

made-in-germany

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.