Hotels

Productbeschrijving

De huidige Corona situatie is alles behalve makkelijk voor de uitbaters van hotels en vakantie-woningen, zo ook voor de gasten. Iedereen probeert het risico op besmetting te minimaliseren.

Uitbaters van hotels en vakantie-woningen hebben een relatief hoog risico op een besmetting met virussen, aangezien ze geen voorinformatie hebben over de gezondheid van de gasten. Het huidige schoonmaken kan snel leiden tot een infectie en besmetting met een virus.

Zelfs als hotel-gast bent u niet bekend met uw voorganger en wat zijn/haar gezondheidssituatie was/is. Het risico voor hotel-gasten met besmetting van virussen zoals Corona en bacteriën is duidelijk aanwezig.

Hoe kan je het risico op infectie minimaliseren?

Hotels offerte aanvraagformulier

Vraag hier eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

Productbeschrijving

Samen met Dinies heeft Idépack lang gewerkt aan onderzoek en ontwikkeling van automatische desinfectie oplossingen die het dagelijks leven veiliger maken, zonder de extra inzet van personeel.

We hebben niks nieuws ontwikkeld, we hebben naar de natuur gekeken. Oudere mensen in het bijzonder, hangen hun wasgoed graag te drogen in de buitenlucht. Drogen is 1 ding, maar het desinfecterende vermogen van van het UV-licht van de zon, is veel belangrijker. Een eeuwenoude desinfectie methode die niet alleen werkt bij wasgoed.

Met kunstmatig UV-licht kan hetzelfde resultaat behaald worden, maar meer intensief en sneller. Wanneer binnenlucht of oppervlaktes in contact komen met kunstmatig UV-licht, worden virussen & bacteriën snel geëlimineerd, in een compleet natuurlijke wijze en zonder chemicaliën.

Diverse internationale onderzoeksteam hebben bewezen dat UV-C desinfectie een zéér effectief en efficiënt desinfectieproces is.

Hierbij links naar een aantal studies:

  • UVC-light can prevent the spread of tuberculosis (German)
  • Sterilizing MRSA-contaminated hospital rooms with UV-C light (English)
  • UV light helps against hospital germs (German)
  • UVC light has proven itself in disinfecting hospital rooms (German)
  • Effective against SARS / Corona with UV light (English)

Door het gebruik van Ozon-genereerende UV-lampen, wordt zuurstof (O2) in de lucht omgezet in Ozon (O3). Ozon is een zeer efficiënt desinfectiemiddel voor zowel de lucht als oppervlaktes. En tegelijkertijd worden nare luchtjes uit/in de lucht geneutraliseerd.

Desinfecteer hotelkamers met kunstmatig UV-licht en Ozon.

Voor bescherming van de schoonmakers en jezelf, kunnen de oppervlaktes en de lucht in een hotelkamer worden gesteriliseerd en gedesinfecteerd met gebruik van een Ozon-Generator, om het risico van besmetting met een virus te minimaliseren. Dit wordt normaal gesproken uitgevoerd met en behandeling van 20<30 minuten per kamer met een OG144 UV-Ozon generator, of in 60 minuten met en OG44 UV-Ozon generator.

Een gesteriliseerde hotelkamer geeft de gast een goed en veilig gevoel. Zeker wanneer ook de luchtjes van de voorganger effectief geëlimineerd zijn.

Wat ook belangrijk is voor gasten met een allergie is dat er geen chemicaliën gebruikt worden, dus deze behandeling wordt zeer aangeprezen.

 

Het label “Desinfected Rooms”:
Met de “Desinfected Rooms” label willen we de uitbaters van hotels, vakantie-woningen en AirBNB de mogelijkheid geven om hun gasten erop te wijzen dat hun kamers gedesinfecteerd zijn met UV-Ozon oplossingen van het betrouwbare Dinies.

Sticker Disinfected Rooms

Indien u een Dinies Ozon-generator gebruikt, bent u welkom om onze label te gebruiken in uw marketing. U ontvangt stickers voor op de deur of de receptie met onze complimenten.

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.