UV-Art Lucht Desinfectie

Productbeschrijving

Wachtkamers, behandelruimtes, ontvangstruimtes, toiletten, keukens of woonkamers… we maken er allemaal veelvuldig gebruik van. Dat terwijl de lucht een potentiële hoge besmetting kan vormen. Gelukkig kunnen onze professionele UV-Lucht Desinfectie ventilators hier veel aan doen.
Bij onze UV-Lucht Desinfectie ventilators zetten wij de kennis over en de techniek van UV-C licht in. De inzet van krachtige UV-C lampen is de basis van onze UV-Lucht Desinfectie ventilators ofwel Lucht Ontsmetters. Met behulp van een duurzame ventilator wordt de “besmette” lucht langs de UV-C lampen geblazen en worden zo nagenoeg alle microbes onschadelijk gemaakt.

Voordelen van de UVG Lucht Ontsmetters:
– kunst/design en desinfectie worden gecombineerd
– effectieve desinfectie van microbes in de lucht, tot 99%
– gemakkelijk te installeren, gebruiken en onderhouden
– virussen, bacteriën en schimmels worden vernietigd
– creëert een gezonde atmosfeer in uw eigen style
– veilig in omgevingen met mensen

UV-Art Lucht Desinfectie offerte aanvraagformulier

Vraag hier eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

Productbeschrijving

UV-Art DesinfectieUV-Art DesinfectieUV-Art Desinfectie

UV-Art: UNIEK!

Kunst en desinfectie gecombineerd….. dat is het idee!
Met de UV-Art combineren we perfect de functie van desinfecteren met een aangenaam (eigen) stuk kunst of uw bedrijfs-logo. Op de voorkant is de afbeelding in hoge kwaliteit geprint op een massieve aluminium plaat, met daar achter de UV desinfectie-unit verborgen.
De “besmette” lucht uit de kamer wordt met behulp van een fan door de UV-desinfector geblazen, langs sterke UV-C lampen, welke afgeschermd zijn voor de mens. De microbes worden langs de lampen geblazen en direct gedood. Virussen zoals Corona, SARS, Griep worden snel en efficiënt onschadelijk gemaakt door het UV-C licht. De uitgeblazen lucht is nagenoeg geheel vrij van micro-organismen.
Met deze ecologische wijze van desinfecteren, is het goed mogelijk om de lucht in een kamer goed te ontsmetten zónder gebruikt te maken van chemicaliën. De aanwezige hoeveelheid bacteriën, virussen en schimmels wordt drastisch verminderd.

Vanaf het begin hebben we onze uiterste best gedaan om de UV-Art niet alleen zeer efficiënt te laten ontsmetten, maar ook een hoogwaardige decoratieve functie te geven. De gekozen afbeelding wordt met anodized printing aangebracht op de massieve aluminium plaat, wat een zeer hoge kwaliteit biedt en de kleuren prachtig tot uiting komen. Deze print methode wordt voornamelijk in de medische wereld toegepast. Door deze print-methode komt de afbeelding prachtig tot zijn recht.
De achterliggende UV desinfectie-unit is gemaakt van geborsteld RVS. De unit wordt geleverd met een elektriciteitssnoer voor een 230V aansluiting en een trekkoord voor aan/uit, zodat hij overal kan worden opgehangen.
De plaatsing en installatie is even eenvoudig als het ophangen van een poster/schilderij aan de muur.
Onze UV-Art kan prima gebruikt worden met mensen in de omgeving, de UV-C lampen zijn compleet afgeschermd en hij produceert slechts 25-30 dB aan geluid
Om de UV-Art voor u te personaliseren, hebben wij uw foto in JPEG-formaat nodig met een grootte van 4<8 MB.
De UV-Art desinfecteert ongeveer 70 m3 per uur en is dus geschikt voor een ruimte van maximaal 100 m3, indien de ruimte groter is, adviseren wij om meerdere units op te hangen.

UV-Art-picture

made-in-germany

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.