UV Lucht Desinfectie

Download brochure

Deurkrukken, badkamers, WC-ruimtes of voedsel…. algemeen wordt aangenomen dat deze het meest besmet zijn met micro-organismen. Echter de lucht bevat potentieel de hoogste besmetting. Gelukkig kunnen onze professionele UV-Lucht Desinfectie ventilators hier veel aan doen.
Bij onze UV-Lucht Desinfectie ventilators zetten wij de kennis over en de techniek van UV-C licht in. De inzet van krachtige UV-C lampen is de basis van onze UV-Lucht Desinfectie ventilators ofwel Lucht Ontsmetters. Met behulp van een duurzame ventilator wordt de “besmette” lucht langs de UV-C lampen geblazen en worden zo nagenoeg alle microbes onschadelijk gemaakt.

Voordelen van de UVG Lucht Ontsmetters:
– kunst/design en desinfectie worden gecombineerd
– effectieve desinfectie van microbes in de lucht, tot 99%
– gemakkelijk te installeren, gebruiken en onderhouden
– virussen, bacteriën en schimmels worden vernietigd
– creëert een gezonde atmosfeer
– veilig in omgevingen met mensen

Offerteaanvraag - UV Lucht Desinfectie

Vraag hier eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adviesaanvraag - UV Lucht Desinfectie

Wilt u advies over de beste machine voor uw situatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

De UVG18, UVG80 en UVG360 zijn ideaal voor medische praktijken, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, kappers- en schoonheidsinstituten, zorg- en onderwijsinstellingen zoals kleuterscholen en scholen, verpleeg- en bejaardentehuizen, overheidsadministratie en kantoren.

UVG18

UV Lucht Ontsmetter UVG18 & UVG80:

De kleinste UV Lucht Ontsmetter uit de UVG-serie de UVG18 heeft een simpel maar elegant ontwerp en is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. De grotere UVG80 is geschikt voor veel grotere ruimtes. De “besmette” lucht uit de omgeving wordt met behulp van een fan door de buis van de UVG18 en 80 geblazen, waarin een krachtige UV-C lamp is geplaatst. Door het toepassen van UV-C licht worden alle microbes vernietigd. Virussen zoals Corona, SARS, Griep worden snel en efficiënt onschadelijk gemaakt door het UV-C licht. De uitgeblazen lucht is nagenoeg geheel vrij van micro-organismen.
Met deze ecologische wijze van desinfecteren, is het goed mogelijk om de lucht in een kamer goed te ontsmetten zónder gebruikt te maken van chemicaliën. De aanwezige hoeveelheid bacteriën, virussen en schimmels wordt drastisch verminderd.
Vanaf de ontwikkeling hebben we onze uiterste best gedaan om de uitstekende ontsmettings-functie te combineren met een aantrekkelijk design. De UVG18 en UVG80 zijn gemaakt van gecoat aluminium met een RVS voet. Hij wordt uitgeleverd met een 230V aansluitsnoer en een trekkoord voor aan/uit, zodat hij overal kan worden geplaatst.

De UVG18 / UVG80 kan aan de muur/plafond worden gehangen of gewoon op de kast worden gezet.
Het gebruik van de UVG18 / UVG80 met mensen in de nabijheid is geen enkel probleem, de UV-C lampen zij geheel afgeschermd. De UVG18 produceert maar 25 dB en de UVG80 32 dB aan geluid.

UVG 240

UVG Lucht Ontsmetter UVG360:

Deze UV-C desinfectie oplossing is voor grotere ruimtes zoals productie ruimtes, opslag hallen etc. De drie 80W UV-C lampen verzekeren een optimale desinfectie voor ruimtes tot 400 m3. De massieve RVS buis kan worden opgehangen of met een speciale beugel aan de muur worden geplaatst.

UVG tabel modellen

Offerteaanvraag - UV Lucht Desinfectie

Vraag hier eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adviesaanvraag - UV Lucht Desinfectie

Wilt u advies over de beste machine voor uw situatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.