Compressoren

Productbeschrijving

 • Slechts 1 m² vloeroppervlak
 • Lage geluidsniveau
 • Zuinig in gebruik

Een kleine, compacte en krachtige schroefeenheid die uw Verpakkingsmachine maximale lucht biedt tegen minimale energiekosten:

De Creemers (NL) RCA 2,2 – 7,5 kW-serie heeft slechts 1 m² vloeroppervlak nodig om perslucht te leveren op uw werkplek of kan gebruikt worden als uitbreiding op uw bestaande luchtsysteem. Vanwege zijn lage geluidsniveau ( v.a. 61 dba) kan hij dicht bij de plaats van gebruik worden geplaatst. De RCA 2,2 – 7,5 kW voor montage op een tank (200 l) is een perfect zelfstandig systeem. Dit is ook een belangrijk voordeel van de RCA 2,2 – 7,5 kW-all-in-one-drogerversie, die ook uitstekend geschikt is voor plaatsen waar perslucht een laag dauwpunt moet hebben. De RCA 2,2 – 7,5 kW-serie omvat compressoren met een klein vermogensbereik, is compact, heeft weinig onderhoud nodig, is rendabel en uiterst betrouwbaar.

Compressoren offerte aanvraagformulier

Vraag hier eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

Productbeschrijving

Complete oplossing:

Bespaar vloeroppervlak en geld met deze op tank gemonteerde installaties met of zonder opgebouwde koeldroger. Deze complete oplossing bespaart niet alleen op installatiekosten, maar brengt ook het risico van lekkages terug in uw werkplaats.

Klein vloeroppervlak en laag geluidsniveau:

Deze range schroefcompressoren kan idealiter geplaatst worden vlak bij de plaats van uw verpakkingsmachine. Naast dat hij weinig vloeroppervlak in beslag neemt, is het geluidsniveau ook bijzonder laag (v.a. 61 dba).

Prima resultaten:

Deze range RCA-compressoren is uitgevoerd met de nieuwste generatie schroefblokken, geschikt voor deze vermogensklasse, moderner en efficiënter. Dit brengt met zich mee dat fors op energiekosten bespaard kan worden als gevolg van een lagere consumptie.

  Niet helemaal wat je zoekt?

  Bekijk alternatieven

  Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

  Doe vrijblijvend een aanvraag!
  BOOK A APPOINTMENT

  Slide-in form

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.