Palomat Inline

Productbeschrijving

De PALOMAT Inline is een robuust een betrouwbaar palletmagazijn/palletdispenser voor het automatisch stapelen en ontstapelen van pallets in productielijnen, waarbij eenvoud en prijs de toverwoorden zijn!

De InLine is nagenoeg in alle pallet-formaten beschikbaar en zelfs verstelbaar voor diverse pallets met dezelfde InLine.

Deze palletdispenser wordt “PLC-ready” geleverd, waarbij alle noodzakelijke componenten in de machine aanwezig zijn ( pneumatische cilinders, read-contacten, elektro-ventielen, fotocellen etc.etc.). Ook kan er een advies worden gegeven hoe de InLine aan te sturen met de bestaande PLC van de gebruiker.

De PALOMAT Inline is daarnaast ook zeer flexibel. Hij kan over alle soorten transportbanden worden geplaatst, kan alle soorten 4-weg pallets aan, is ontworpen voor alle palletrichtingen, transportbreedtes en transporthoogtes en kan verschillende palletformaten aan in hetzelfde palletmagazijn.

Verder zorgt het gebruik van A-componenten ervoor dat de up-time van de InLine zéér hoog en dus ook op lange termijn heel makkelijk te servicen.

Palomat Inline offerte aanvraagformulier

Vraag hier eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

Productvideos

Productbeschrijving

De kleuren waar de Inline standaard in is te verkrijgen:

  • RAL 3002 rood
  • RAL 5002 blauw
  • RAL 7032 grijs
  • Ral 7035 grijs

Niet helemaal wat je zoekt?

Bekijk alternatieven

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.