DAN Palletiser

DAN Palletiser A/S ontwikkelt en produceert palletiseermachines en transportsystemen om uw goederenstroom te automatiseren vanaf uw productielijnen (intern transport) tot en met het automatisch stapelen op de pallet (palletiseren), klaar voor pallettransport. Hun palletisers en interne transportsystemen verzekeren u van een zeer efficiënte en veilige manier van material handling binnen uw bedrijf. De DAN palletiseerinstallaties en transportbanen worden gekenmerkt door een hoog niveau van kwaliteit en efficiency.

Hun productgamma bestaat o.a. uit:

  • Voordelige standaard palletisers
  • Grote, hoge snelheid palletisers
  • Waarschijnlijk de snelste palletizer in de wereld

DAN is gespecialiseerd in palletizing en transportsystemen voor de volgende industrieën: De voedselindustrie, de drankindustrie, de chemische en grafische industrie.

De ontwikkeling van DAN Palletiser

  • Sinds hun start in 1976 heeft DAN interne transportsystemen en Palletiseersystemen ontwikkeld.
  • In 1998 werd DAN nationaal en international bekroond met de “King Frederik IX’s Award for Excellence in Export” en de “The John Downing Memorial Medal, Customer Service” voor de beste installatie in Engeland.
  • Door de jaren is de belangrijkste vraag naar hun producten veranderd van transportsystemen in palletisers. Om dit feit heeft DAN in 1999 hun naam veranderd van DAN-Conveyor A/S in DAN-Palletiser A/S.
  • In 2005 ontwikkelden zij één van de snelste palletisers wereldwijd, waardoor DAN zijn leidende positie vestigde in de markt.

Als gevolg van een Generatieverandering is DAN-Palletiser A/S in 2008 overgenomen door Consolidated Holdings A/S, die het bedrijf met de productie en ontwikkeling van palletisers willen voortzetten.

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.