Siat

Het Italiaanse bedrijf SIAT is al sinds 1970 producent van onder andere dozensluiters en volautomatische dozenopzetmachines. Wij zijn dan ook trotse leverancier van diverse machines van dit prachtige merk. Doordat wij een eigen Technische Dienst hebben kunnen wij niet alleen acteren tijdens storingen maar onderhouden én optimaliseren de SIAT machines graag voor u. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste merken als het om verpakkingsmachines gaat. De machines van Siat worden gebruikt door bedrijven uit tientallen verschillende landen. In ons assortiment vindt u verschillende dozenopzetters van dit merk. U heeft bij ons de mogelijkheid om uit twee varianten te kiezen, namelijk de F144 – F346 en de F104. Laatstgenoemde is een dozenopzetter die de onderzijde van de doos dichtvouwt. De F144 – F36 machines zijn volautomatisch. Deze machines kunnen de dozen uitklappen, vouwen, sluiten, dichttapen en naar de transportband verplaatsen.

Dozenopzetter aanschaffen

Wilt u een dozenopzetmachine van een betrouwbaar merk als Siat aanschaffen? Dan doet u dit het liefst bij Idépack. Wij hebben ons namelijk volledig in verpakkingsmachines gespecialiseerd. Er zijn drie verschillende types waaruit u kunt kiezen, namelijk semi-automatisch, automatisch en volautomatisch. Gebruikt u een semi-automatische machine, dan heeft u over het algemeen een operator nodig. De bovenkleppen van de dozen moeten namelijk handmatig gesloten worden, waarna de dozen handmatig op de transportband gezet worden.

Hoe weet u nu welke dozensluiter geschikt is om toe te passen in uw onderneming? Wij leggen het u graag uit!

Semi-automatische dozensluiter

Wij kunnen onder andere de volgende semi-automatische dozensluiters bieden van SIAT;

Automatische dozensluiter

Een automatische dozensluiter wordt vooraf geprogrammeerd om dozen van diverse formaten af te kunnen sluiten.

Enkele SIAT dozensluiters in ons assortiment;

Volautomatische dozensluiter

Binnen een productielijn kan een volautomatische dozensluiter opgenomen worden. De SIAT SM44HD dozensluiter is uitstekend geschikt voor dozen van verschillende formaten doordat de machine pneumatisch zich aanpast naar breedte, lengte en hoogte. Deze machine is geschikt voor een productiecapaciteit van circa 450 dozen per uur.

De automatische dozensluiter is zodanig geprogrammeerd dat deze in staat is om dozen van verschillende formaten te sluiten. De operator plaatst de dozen in de machine en vervolgens sluit deze machine de dozen en worden de dozen ook geseald of dichtgetaped. Tot slot kunt u ook nog voor een volautomatische dozensluiter kopen, zoals eerder genoemde F144 – F36. Deze machine kan dozen van diverse formaten sluiten en verplaatst ze ook zelf naar de transportband. Hierdoor is er niet langer een operator nodig.

Waarom kiezen voor Idépack?

Wilt u een machine van dit merk bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen hebben wij diverse verpakkingsmachines, ook hebben wij een uitgebreide kennis van de producten die we aanbieden. Hierdoor kunt u voor advies op maat altijd bij ons terecht. Bovendien zijn alle machines die we aanbieden van hoge kwaliteit en hebben ze een lange levensduur. Idépack heeft een eigen Technische Dienst die de machines voor u kan onderhouden. Ook als u ooit last heeft van een storing, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen de storing dan zo snel mogelijk voor u verhelpen.

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.