Palomat

Het Deense merk Palomat is dé marktleider in palletmagazijnen en palletdispensers. Palomat staat er om bekend om Arbo vriendelijke en innovatieve oplossingen te bieden voor het stapelen en ontstapelen van diverse soorten pallets. In Nederland is Idépack Verpakkingsmachines B.V. de leverancier van dit unieke merk. Daarnaast kunnen wij middels onze eigen technische dienst een ijzersterke combinatie bieden in zowel het leveren en onderhouden van Palomat machines.

Automatisch pallets stappelen

Is uw lege palletstroom Arbo vriendelijk en goed gestructureerd? Met een Palomat palletmagazijn of palletdispenser kunt u geautomatiseerd en efficiënter de procedure van het stapelen of ontstapelen van pallets verwerken. Bovendien beschermt u uw werknemers tegen ongepast handmatig zwaar tillen door het gebruik van een Palomat machine.

Wij kunnen u de volgende uitvoeringen bieden van de Stand Alone Palomat-range;

Voorkom transportschade en bevorder de veiligheid

Door de inzet van een palletdispenser wordt het beschadigen van pallets, en eventuele transportschade, enorm beperkt. De kwaliteit en de doorstroom van goederen zal hiermee gewaarborgd worden. Ook de veiligheid en de werkomgeving van de medewerkers zal hierdoor beter ingericht zijn. Een lege pallet weegt al snel 20 kg tot wel 40 kg en is fysiek zeer belastend voor een medewerker. Vanuit de Arbowetgeving is het zelfs niet geoorloofd om dergelijke pallets handmatig te stapelen. Een palletautomaat van Palomat voorkomt dus niet alleen schade maar bevordert ook de veiligheid op de werkvloer.

Nieuwe serie: Palomat Inline

Om productielijnen nog efficiënter in te richten hebben wij in ons assortiment palletmagazijnen een mooie aanvulling, namelijk de Palomat Inline. Deze pneumatische machine is speciaal ontworpen voor geautomatiseerde productielijnen en kan geplaatst worden op diverse transportbanden. De Palomat Inline is standaard voorbereid voor PLC-besturing om eenvoudig en gebruiksvriendelijk te kunnen integreren in het bestaande productieproces.

Vraag nu een offerte aan

Graag bieden wij u een passende oplossing aan voor het efficiënt inrichten van de pallet afhandeling binnen uw bedrijf. U kunt een offerte aanvragen voor een specifieke Palomat machine. Uiteraard kunnen wij bij u op locatie komen om de huidige situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden met u te bespreken.

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.