Verpakkingsmateriaal

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het leveren van verpakkingsmachines kunnen wij u ook voorzien van verpakkingsmateriaal zoals wikkelfolie, krimpfolie, tape en omsnoeringsband. Wij weten als geen ander welk verpakkingsmateriaal uitstekend geschikt is voor de verpakkingsmachines die u in uw onderneming gebruikt. Bovendien zorgt het juiste verpakkingsmateriaal voor een langere levensduur van de machine en het goed en veilig kunnen transporteren van de producten.

"

Ons assortiment

Of het nu gaat om het goed afsluiten van dozen, het inpakken of verpakken van pallets of sealen van producten, ons assortiment verpakkingsmaterialen biedt u de juist oplossing.

Wij kunnen u de volgende producten leveren;

  • Wikkelfolie
  • PO krimpfolie
  • PE seal- en krimpfolie
  • Tape
  • Omsnoeringsband

 

Het juiste materiaal voor uw machine

Doordat onze core business bestaat uit het leveren en onderhouden van verpakkingsmachines, weten wij wat er bij u op de bedrijfsvloer speelt en waaraan er onder andere behoefte is.

Heeft u bijvoorbeeld een palletwikkelaar in gebruik dan wordt er doorgaans wikkelfolie toegepast om de dozen of producten op de pallet te bundelen. Moet de wikkelfolie of rekfolie aan specifieke eisen of voorwaarden voldoen? Naast de standaard transparante folie kunnen wij een zeer uiteenlopende folies leveren, bijvoorbeeld high performance of in diverse kleuren.

Hebben wij reeds een verpakkingsmachines bij u mogen leveren maar bent u door uw voorraad verpakkingsmateriaal heen? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag in het juiste materiaal.

Onze verpakkingsmachines

 

Meer weten?

Doordat wij een zeer uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen hebben is er een legio aan mogelijkheden. Wilt u graag meer weten over de verpakkingsmaterialen die wij kunnen leveren? Of heeft u vragen over onze machines?

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij komen graag bij u op locatie om u te voorzien van het juiste advies en uiteraard een passend prijsvoorstel.

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.