Klimaat-Ventilatie

Productbeschrijving

Voordelen:
– extreem effectieve methode om lucht-besmetting te verminderen;
– lage onderhoudskosten;
– in/nabouw in bestaande systemen meestal goed mogelijk;
– milieu-vriendelijk, geen chemicaliën.

Klimaat-Ventilatie offerte aanvraagformulier

Vraag hier eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

Productbeschrijving

irconditioner Systemen:
Lucht-wassers in centrale airconditioners zijn kritieke plekken voor de mate van luchtkwaliteit in centrale ventilatie-systemen. Als de lucht-wassers niet goed en juist worden onderhouden, kan dit een ideale omgeving bieden aan sterk groeiende populaties van microbes, welke verspreid kunnen worden naar de individuele kamers via de luchtkanalen.

Luchtkanalen:
Centrale lucht-systemen en airconditioners zijn effectieve oplossingen voor de ventilatie en luchtbehandeling van grotere gebouwen. Echter, zij bieden ook grote risico’s mbt het verspreiden van met virussen, bacteriën en schimmels besmette lucht door de luchtkanalen naar de individuele kamers. In het griep-seizoen (en dus ook bij Corona) zouden klanten, gasten, bewoners etc. gemakkelijk geïnfecteerd kunnen worden.

Individuele Airconditioners:
Luchtbevochteraars bieden de juiste temperatuur en luchtvochtigheid, vooral ingezet bij opslag en koel-installaties en productie-faciliteiten. Door het condenseren van het water en het ophopen van vuil, kan de binnenkant van deze apparaten een broedplaats vormen voor microben, welke verspreid worden door de ventilator. Het resultaat: het voedsel bederft en mensen worden ziek.

De centrale UV-oplossing:
Door het microben-vernietigende effect van het UV-C licht worden virussen, bacteriën en schimmels in korte tijd onschadelijk gemaakt. Wanneer de microben blootgesteld worden aan dit licht, worden ze direct onschadelijk gemaakt. Een goede oplossing is om de UV-C lampen direct in deze ventilator te installeren, waardoor de groei van microbes bij de bron wordt vernietigd.

Aangeraden oplossingen:
– UV-C Immersie Lampen
– UV-Desinfectie Luchtbehandeling

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.