Openbaar vervoer

Productbeschrijving

Schone lucht in het Openbaar Vervoer:
Bacteriën, virussen en schimmels in de omgevingslucht: dit betekent dat er een verhoogd risico is in openbare ruimtes en het openbaar vervoer. De lucht binnen in wachtruimtes, liften en openbaar vervoer zijn regelmatig het transport-medium voor ziektes.

Herstel het vertrouwen van passagiers in het Openbaar Vervoer ten tijde van en na de Covid-19 periode, maar hoe?

Openbaar vervoer offerte aanvraagformulier

Vraag hier eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

Productbeschrijving

Het probleem: veel mensen in een kleine, afgesloten ruimte met weinig ventilatie.
Het risico: besmetting van en infectie met Corona Virussen, Noro Virussen, Griep etc.
Het doel: verlaag de kans op infectie.
Dé Oplossing: desinfectie van de lucht met UV-C licht.

Met onze Dinies Lucht Desinfectie Systemen wordt de lucht nagenoeg geheel gedesinfecteerd met behulp van UV-C licht, waardoor microbes zoals bacteriën en virussen tot wel 99,99% worden uitgeschakeld.

Het UV-C licht-systeem wordt zodanig geïnstalleerd in een bus, trein of tram zodat de lucht perfect gezuiverd wordt zónder een gevaar te zijn voor de passagiers of bestuurder!

Het risico van besmetting in openbaar vervoer wordt hiermee drastisch verlaagd, wat weer kan leiden tot het gebruik van het openbaar vervoer zonder twijfels en angsten.

De desinfectie wordt compleet automatisch en continue uitgevoerd, zónder gebruik te maken van chemicaliën en behoeft weinig onderhoud.

We staan graag tot jullie beschikking om een “op-maat” desinfectie systeem samen te stellen, dat helemaal voldoet aan jullie wensen & eisen.

Tram/Trein desinfectie met UV-C licht:
UV-C in openbar vervoer UV-C in openbar vervoerUV-C in openbar vervoer
Veilig vervoer in trams, treinen, metro etc.? Geen probleem met onze speciale UV-C desinfectie systemen van Dinies.

 

Bus desinfectie met UV-C licht:
  UV-C in Bus
Het is voor ons ook geen enkel probleem om een juiste desinfectie systeem te installeren in bussen. Vooral in het openbaar vervoer (veel wisselende mensen) en op langere afstanden (intensiever & langer ademen in dezelfde ruimte) is het belangrijk dat passagiers gedesinfecteerde & schone lucht wordt geboden.

Liften:
Speciaal in een lift staan mensen dicht op elkaar in een kleine ruimte. Hier is het bijzonder belangrijk om de lucht continue te ontsmetten en verversen. Het risico op besmetting van passagiers in liften wordt significant verlaagd door desinfectie met UV-C licht, zodat de lift weer zonder twijfels gebruikt kan worden.

Luchthavens:
Wij voorkomen dat virussen en bacteriën de wereld rondvliegen. Schonere luchthavens met behulp van onze verschillende oplossingen, kijk ook eens op;  luchthavens.

Met veel plezier maken wij samen met u een effectief desinfectie-plan voor ieder soort van openbaar vervoer op een “corona-compatible” wijze.

made-in-germany

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.