UV-Mobiel

Productbeschrijving

De UV-mobiel zorgt d.m.v. de UV-C/Ozon oplossing voor desinfectie van ruimtes.

In de dagelijkse ziekenhuis bedrijfsvoering vechten dokters en hygiëne professionals tegen gevaarlijke ziekteverwekkers zoals “bacterium staphylococcus”, aangezien deze resistent kunnen worden tegen antibiotica, ook wel “methicillin-resistent staphylococcus aureaus” (MRSA) genoemd. Andere gevaarlijke ziekteverwekkers in het ziekenhuis zijn “enterococci”, “anterobacteriaceae” en “pseudomonas aeruginosa”.

UV-Mobiel offerte aanvraagformulier

Vraag hier eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

Productbeschrijving

UV-C licht tegen microbes in ziekenhuizen:

Ziekteverwekkers zoals SARS, Corona en ook Ebola waren nog niet zo lang geleden alleen bekend bij de medische professionals. Tegenwoordig lezen we nagenoeg iedere dag over een nieuwe uitbraak van deze bacteriën en virussen. Officials, medische experts en hygiënische professionals worden wereldwijd geconfronteerd met dit probleem.

Microben

De UV-Mobiel biedt een zeer flexibele UV-C/Ozon oplossing om ruimtes te desinfecteren. De UV-Mobiel kan uitgerust worden met alleen UV-C lampen, maar ook met een combinatie van UV-C lampen met Ozon lampen.

De lucht en straalbare oppervlaktes worden gedesinfecteerd door het UV-C licht. Zelfs “schaduw-plekken” bieden nog redelijke resultaten vanwege het weerkaatsen van het licht door de ruimte. Gevaarlijke ziekenhuis ziekteverwekkers zoals “methicillin-resistent staphylococcus aureaus” (MRSA), “enterococci”, “anterobacteriaceae” en “pseudomonas aeruginosa” kunnen worden geëlimineerd tot 99,9%. Zelfs zeer kritische ziekteverwekkers als SARS, Corona en Ebola kunnen worden gedood met UV-C licht, wat de behandel- en werk-condities een stuk veiliger maakt.

Als de UV-Mobiel ook wordt uitgerust met Ozon-lampen, dan worden kieren, gaten, schaduwen etc. ook ontsmet. Moderne operatiekamers hebben veel apparatuur binnen staan, welke niet allemaal ontsmet kunnen worden met de traditionele methodes, in dit geval is een UV-Mobiel Combi met UV-C én Ozon-lampen de perfecte oplossing.

De behandeltijd is kort en effectief, zodat de behandel/operatie-kamer weer snel inzetbaar is.

De UV-Mobiel is gemaakt van aluminium met hoge kwaliteit draaibare wielen, zodat hij zeer flexibel in verschillende ruimte ingezet kan worden.

Voordelen van de UV-Mobiel:
– gemakkelijk en snel inzetbaar;
– modern, effectieve en natuurlijke methode, zonder gebruik van chemicaliën;
– geen chemische luchtjes in de lucht en dus geen “reuk”;
– geen opbouw van resistentie bij de microbes;
– makkelijk schoon te maken/houden en eenvoudige installatie en onderhoud;
– lage operationele kosten door een laag energie-verbruik, duurzaam/robuust gebouwd en lage onderhoudskosten;
– bewegingssensors als extra veiligheid;
– RVS ring voor de lamp-bescherming en makkelijke verplaatsing.

Toepassingen voor de UV-Mobiel:
– operatiekamers;
– patiënten kamers;
– Intensive Care kamers;
– laboratoria.

made-in-germany

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.